2018-08-29 14:56:17

KONKURS KULINARNY GRZYB W SŁOIKU

Nadleśnictwa Leśnego Kompleksu Promocyjnego „Puszcza Świętokrzyska”: Daleszyce, Kielce, Łagów, Skarżysko, Suchedniów, Zagnańsk oraz Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Radomiu serdecznie zapraszają do udziału w konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku”.

Do konkursu można zgłaszać przetwory z grzybów leśnych przygotowane tradycyjnie w małej skali.
Jedna osoba może zgłosić maksymalnie dwa przetwory.

Na zgłoszenia czekamy do 7 września 2018 roku.
Finał 16 września na moście nad Silnicą w Kielcach podczas VI edycji Darów Świętokrzyskich Lasów.

Czekają atrakcyjne nagrody! Kontakt (Nadleśnictwo Kielce – koordynator): tel. 41 335 63 87, kielce@radom.lasy.gov.pl

Regulamin Konkursu kulinarnego „grzyb w słoiku” oraz Karta zgłoszenia udział w Konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku” znajduje sie na stronie Internetowej: www.radom.lasy.gov.pl

Galeria

Darowizna na stypendia dla uzdolnionych matematycznie dzieci

Składka członkowska

Bus Turystyczny

Szkoła językowa

Facebook

Gminy LGD

GMINA BAĆKOWICE


GMINA BRODY

GMINA IWANISKA

GMINA ŁAGÓW


GMINA NOWA SŁUPIA

GMINA PAWŁÓW


GMINA WAŚNIÓW