2018-08-29 14:56:17

KONKURS KULINARNY GRZYB W SŁOIKU

Nadleśnictwa Leśnego Kompleksu Promocyjnego „Puszcza Świętokrzyska”: Daleszyce, Kielce, Łagów, Skarżysko, Suchedniów, Zagnańsk oraz Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Radomiu serdecznie zapraszają do udziału w konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku”.

Do konkursu można zgłaszać przetwory z grzybów leśnych przygotowane tradycyjnie w małej skali.
Jedna osoba może zgłosić maksymalnie dwa przetwory.

Na zgłoszenia czekamy do 7 września 2018 roku.
Finał 16 września na moście nad Silnicą w Kielcach podczas VI edycji Darów Świętokrzyskich Lasów.

Czekają atrakcyjne nagrody! Kontakt (Nadleśnictwo Kielce – koordynator): tel. 41 335 63 87, kielce@radom.lasy.gov.pl

Regulamin Konkursu kulinarnego „grzyb w słoiku” oraz Karta zgłoszenia udział w Konkursie kulinarnym „Grzyb w słoiku” znajduje sie na stronie Internetowej: www.radom.lasy.gov.pl

Galeria


Stowarzyszenie Rozwoju Wsi Świętokrzyskiej
ul. Rynek 26,
26-025 Łagów
NIP: 657-280-08-51
Nr konta:
26 1140 2020 0000 2790 1700 1001

Przygotowanie LSR na lata 2021-2027

Szkolenia

Sprawdź naszą ofertę.

Szkoła językowa

Facebook

Gminy LGD

GMINA BAĆKOWICE


GMINA BRODY

GMINA IWANISKA

GMINA ŁAGÓW


GMINA NOWA SŁUPIA

GMINA PAWŁÓW


GMINA WAŚNIÓW